2018-01-26 07:07:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szerelmi élete tovább virágzik

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Bízzon a megérzéseiben, de múltban szerzett tapasztalatait se dobja sutba! Szerelmi élete új fordulatot vehet, most valóra válhatnak azon vágyai is, amelyekről már rég lemondott. Lehet, hogy a reménytelennek tűnő szerelem mégsem reménytelen?
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Fontos dolgait, a nagyobb beszerzéseket, vagy szerződésekkel kapcsolatos ügyintézéseit próbálja meg még ma elintézni. Utána már kellemesen ellazulva kezdheti el a hétvégét. Este kitűnő hangulatban töltheti az idejét.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó napra számíthat! Kiváló a mai nap a társas összejövetelekre, megbeszélésekre, kapcsolatépítésre. Ha munkahelyén túlórára kérik, ne mondjon nemet, hosszú távon megtérül a most befektetett energia!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Figyeljen oda, hogy mit vásárol. Nehogy olyasmit erőszakoljanak önre, amit nem is akart megvenni. Szerződéskötéseknél figyelmesen olvassa el az apró betűkkel írt részeket is, ne kössön fontos megállapodásokat. Legjobb, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most semmi esetre sem szabad túl sokat vállalnia. Fontolja meg jól, hol veti be erőtartalékait, és hol nem. Ha nagyobb beszerzéseket tervezett, akkor halassza el ezeket még egy kicsit, tervei ugyanis meghiúsulhatnak.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap inkább az előkészületek és az utómunkálatok ideje, mint a fontos találkozóké és új feladatoké. Engedje egyszerűen megtörténni a dolgokat! Ne avatkozzon közbe, ha nem tetszik valami.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Várjon még egy hetet a fontos döntésekkel és az új feladatok beindításával. Jobb, ha még feldolgozza a régi dolgokat, és a rutinmunkákra összpontosít. Este pompásan el fog tudni lazulni. Ne tervezzen túl sok programot.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fogadja el az égiek tanácsát, és tartsa magát távol a fontos döntésektől. Teremtsen teret művészi ötleteinek. Ne gondolja, hogy ön képtelen az ilyesmire! Ami a pénzügyeket illeti, akár komolyabb harcokra is sor kerülhet, de a végén győztesen kerül ki belőlük.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szerelmi élete tovább virágzik. Némi flörtre akkor is számíthat, ha már kapcsolatban él. Ha pedig még nem találta meg az igazit, akkor most az is bekövetkezhet. Az egészségére azonban ügyeljen, mert most minden nyavalya utolérheti!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók a karrier területén is váratlan fordulatokat jeleznek, ezért jól teszi, ha van egy B és egy C terv is a tarsolyában. Annak, aki túlsúllyal küzd, most érdemes életmódot váltania.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha okosan gazdálkodik a pénzével, és nem vág bele kétes üzletekbe, most jelentősen növelheti bevételeit, melyekből azonban továbbra is érdemes tartalékot képeznie. A fokozódó stresszt legjobban úgy csökkentheti, ha zenét hallgat munka közben.


Halak: II. 19. - III. 20.
Semmi sem maradhat titokban ön előtt, azonnal észrevesz minden mellébeszélést és hamisságot. Ha partnerével korábban nem kerítettek sort problémáik megbeszélésére, most már nem halogathatják tovább a dolgot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: